Musik Musik
LIVE 2019
LIVE 2019 Photo: Olof Samuelsson

LIVE! Streamat

LIVE! – streamat 15-16 augusti
Musikföreningen i Kävlinge arrangerar musikfestival för hela familjen streamat via internet/sociala medier. Det blir levande musik för alla åldrar och smaker och både lokala musiker och gäster utifrån medverkar. Boka in 15:e och 16:e augusti 2020. Vi streamar musik från 16.00 båda dagarna.

Apolonia, Dennis Westerberg & vänner, Jivin Jake, Bold as love, Thee Gravemen, Honeyfreckle, Teaterbendet, Jocke Lantz trio, Zwing it, Jogges, Olof Samuelsson & Groove Machine, Kulturskolans lärarorkester, Sommarorkestern.m fl.

  • 2020 | Sunday 16th August 16:00 - 19:00
  • Free

  • Length of the show: 180min.
Save to calendar

Vi har den stora glädjande nyheten att berätta att det även detta år blir en musikfestival för hela familjen i Kävlinge, men på ett helt nytt sätt.

Musikföreningen i Kävlinge arrangerar LIVE!-streamat lördag 15:e och söndag 16:e augusti 2020 då vi kommer att streama massor av musik via internet/sociala medier. Det blir levande musik för alla åldrar och smaker och både lokala musiker och gäster utifrån medverkar. Det kommer som vanligt att vara väldigt stor bredd på musiken och allt från rock, blues, jazz till synthpop och visor.

Så boka genast in 15:e och 16:e augusti 2020. Vi streamar musik från 16.00 båda dagarna.

Tidigare år har vi ju fyllt Folkets Park i Kävlinge med musik. Folkets park. Detta år kommer det att se ut på annat sätt och du kommer att kunna uppleva musiken precis var du själv önskar. Mer info om artister och medverkande kommer efter hand.

Arrangemanget genomförs med stöd av Kävlinge Kommun, Sparbanksstiftelsen Finn, Sparbankstiftelsen Färs & Frosta och Folkuniversitetet.

Free

Organizer

Keywords

Musik dans allsång kultur familj barn