Musik Musik
LIVE! Streamat
Songbirds Collective Photo:

LIVE! Streamat

LIVE! – streamat 22 augusti augusti
Musikföreningen i Kävlinge arrangerar musikfestival för hela familjen streamat via internet/sociala medier. Det blir levande musik för alla åldrar och smaker och både lokala musiker och gäster utifrån medverkar. Boka in söndag 22:e augusti 2021. Vi streamar musik från 16.00 till ca 18.00.

Triple B, Songbirds Collective, Matt & Paddy, Blame it on the band, Stockros och Kullersten, Ebba Dankel trio, OneTwoSing, Kalasorkestern, Mamma Pappa Troll, Anna, Marcus och Alva Lindelöf , Sommarorkestern, Elvira Gullberg och Hanna Mölstad, Konstnärer från Konstforum

  • 2021 | Sunday 22nd August 16:00 - 18:00
  • Free

  • Length of the show: 120min.
Save to calendar

Vi har den stora glädjande nyheten att berätta att det även detta år blir en musikfestival för hela familjen i Kävlinge, men på ett helt nytt sätt.

Musikföreningen i Kävlinge arrangerar LIVE!-streamat söndag 22:e augusti 2021 då vi kommer att streama massor av musik via internet/sociala medier. Det blir levande musik för alla åldrar och smaker och både lokala musiker och gäster utifrån medverkar. Det kommer som vanligt att vara väldigt stor bredd på musiken och allt från pop, soul och blues, till jazz och visor.

Så boka genast in söndag 22:e augusti. Vi streamar musik från 16.00 till ca 18.00.

Tidigare år har vi ju fyllt Folkets Park i Kävlinge med musik. Folkets park. Detta år kommer det att se ut på annat sätt och du kommer att kunna uppleva musiken precis var du själv önskar.

Medverkande artister:

Triple B

Songbirds Collective

Matt & Paddy

Blame it on the band

Stockros och Kullersten

Ebba Dankel trio

OneTwoSing

Kalasorkestern

Mamma Pappa Troll  

Anna, Marcus och Alva Lindelöf 

Sommarorkestern

Elvira Gullberg och Hanna Mölstad

Konstnärer från Konstforum

Arrangemanget genomförs med stöd av Kävlinge Kommun, Folkuniversitetet och EU-projektet "1000 år längs ån".


Free

Organizer

Keywords

Musik kultur familj barn Jazz konst