PEGASUS FAMILY 2020 ONLINE - HÖSTVERSIONEN

PEGASUS FAMILY 2020 ONLINE - HÖSTVERSIONEN

PEGASUS FAMILY 2020 ONLINE pågår hela hösten!

Staffan Björklunds Teater

  • Place: Pegasus Trädgård
    Högs byväg 74-7, Kävlinge (Find us)
  • 2020 | Saturday 31st October 10:00 - 17:00
  • This event is taking place on multiple dates.
  • First occasion: 13th September 2020
  • Last occasion: 1st November 2020
  • Free

Save to calendar

I juli gick vår internationella visuella dockteaterfestival PEGASUS FAMILY online. Vi arrangerade en unik Coronaanpassad digital version av vår festival.

Publiken kunde se ett femtontal nyinspelade videor tryggt i sina hem och sedan komma till Pegasus Trädgård och hämta en Workshoppåse med material till egen docktillverkning med inspiration från föreställningarna de sett. De som valde att tillverka sina dockor på plats i trädgården spelade in korta videor med sina nya dockor, och delade dem med släkt och vänner på sociala medier.

På festivalens FB-sida PEGASUS FAMILY finns nu en mängd inlägg både från oss arrangörer och från publik, och livesändningar från festivaldagarna.

Trots att festivalen ”slutade” 7 juli pågår den fortfarande!

Det finns Videoskyltar på olika ställen i trädgården. Scanna skyltarnas QR-koder och upplev korta föreställningar och trädgårdsvideor på plats i trädgården!

Ta en höstutflykt med naturupplevelser kryddade med kulturella upplevelser i Pegasus Trädgård och dess omgivningar! Upplev kultur och ekologi på en naturskön plats i tätortsnära halvvild natur mitt i kommunen.

Cykla, Paddla, Bussa, Bila, Vandra hit. Passa på att leka, picknicka och uppleva Europas enda Ekologiska Teaterträdgårds fantasifulla klimatsmarta odlingar tillsammans.

Free

Organizer

Keywords

Internationell teaterfestival dockor digitalt evenemang