Barn och familj Barn och familj
Photo: Slottstudion fotograf Jessica Lingerts

Vårmarknad och Mat & Ölfestival 3 & 4 maj

Varmt välkommen till årets fest i Kävlinge centrum!

Kävlinge Furulund Samverkan och Matmakarna

Save to calendar

Årets Vårmarknad och Mat & Ölfestival i Kävlinge centrum.

Fredagen den 3:e maj kör vi igång med AW och Skånes största Musik Quiz i stora tältet på Unionstorget. Bokning av plats via vår hemsida.

Det bli musik i vårt stora tält på Unionstorget och mängder av lokala bryggerier finns på plats och Foodtrucks med härliga maträtter.

Vi värmer upp marknaden med försäljare/knallar redan på fredagen som sedan utökas under hela lördagen. Fredag från kl.17.

Under lördagen den 4:e maj fortsätter Mat & Ölfestivalen och Vårmarknaden drar igång från kl.10

Verksamheter i centrum har öppet. Knallar, föreningar, företag, skolklasser kommer och visar och säljer produkter/tjänster.

Mårtensgatan, utanför Nilsson & Son Radio Tv:

Mopeder från föreningen Ställbart finns på plats från ca 10.15 och deras start av Mopperally är ca kl.11

Ca kl.11 kommer Räddningstjänsten Syd att anlända med brandbil och finnas på ovanstående plats.

Nyhet i år, Bazaar kommer att finnas på Mejerigränd utanför Lilla Kulturhuset.

På Bazaaren kommer det att finnas ett flertal utställare av hantverk, UF företag, skolklasser och mindre aktörer. Konstforum har Vårsalong i Lilla Kulturhuset.

I Pop Up parken, hörnet Mårtensgatan/Västergatan skapar vi en "Barn & Ungomsplats" med mängder av trevliga aktiviteter för våra unga besökare.

Det blir uppvisning samt workhop av LL Dance Studio, aktiviteter med Annelunds Fritidsgård, prova på med Kävlinge Harrie FF, minidisco med musik och dans och mycket annat. För exakta tider se vår FB sida/Kävlinge Furulund Samverkan.

På och omkring Unionstorget kommer mängder av Foodtrucks att finnas på plats under både fredagskvällen och under hela lördagen från kl.10 till sena kvällen.

Nyhet i år är att vi även har ytterligare ett tält på platsen/parkeringen på baksidan av butiken "Blomman", vilken man når ingång via Nygatan.

I och kring detta tält kommer det att bli underhållning bl a KulturSkolan, MIK/Musik i Kävlinge mfl. Även här finns det Foodtruck samt Ölbryggerier.

Centrum kommer att fyllas av härligt hygge för både liten & stor och vi hoppas på många besökare!

Programmet uppdateras löpande läs mer på vår FB sida/Kävlinge Furulund Samverkan

Free

Organizer

Keywords

Vårmarknad mat festival marknad bazaar